Toegang

Pinnen per 2017
 Rogier van den Boom  04. Mededelingen aan TVHB leden  497x gelezen
In clubhuis per 1 januari 2017 alleen nog pinnen

Iedereen heeft inmiddels gezien dat we een pinautomaat hebben in ons clubhuis. We hebben het besluit genomen dat per 1 januari 2017 alleen nog met een pinpas betaald kan worden in ons clubhuis. Dat besluit is gebaseerd op de voordelen van pinnen voor u en ons. En ook op het ‘nieuwe systeem’ van openen en sluiten van de bar.

Betalen per pin heeft vele voordelen:

Veilig: we voorkomen diefstal van cash geld, er zit geen cash meer in de kluis en we lopen geen risico tijdens het storten van cash geld bij de bank. Je moet er immers toch een keer mee over straat.

Gemakkelijk: na een bardienst hoeven we geen kassa meer op te maken, geen geld te tellen en we hebben geen kasverschillen. U hoeft alleen maar een pas mee te nemen, niet uw hele portemonnee. Iedereen kan contactloos kleine bedragen snel en gemakkelijk afrekenen, zonder pincode. Voor bedragen boven de € 25,00 is wel altijd een pincode vereist. Met contactloos betalen gaat pinnen een stuk sneller en hoeft u minder lang te wachten aan de kassa.

Kosten: geld storten en opnemen muntrollen bij de bank kost geld.

Redenen genoeg dus om de pin te gebruiken en cash te weren uit het clubhuis.

Daar komt bij dat we per 1 januari 2017 een ‘nieuw systeem’ van bar openen en sluiten in werking laten treden.

Nu hebben we nog vaste baropeners, die ook zorgen voor het opmaken van de kas (geld tellen etc). We gaan over naar een groep mensen die de bar openen (bij toerbeurt) en sluiten (samen met de bardienst). We willen in dat verband het opmaken van de kas (met cash) laten vervallen.

Meer over dit ‘nieuwe systeem’ leest u in een ander bericht dat gaat over de bardiensten en over het openen en sluiten van de bar.

donderdag 29 december 2016, 14:30 uur

Pinnen per 2017

In clubhuis per 1 januari 2017 alleen nog pinnen

Betalen per pin heeft vele voordelen:

Kosten: geld storten en opnemen muntrollen bij de bank kost geld.

Redenen genoeg dus om de pin te gebruiken en cash te weren uit het clubhuis.

Alle berichten

Nieuws per onderwerp: