Toegang

Over vereniging
 Bestuur en commissies

Lid worden bij TVHB

Bent u een beginnend sporter en lijkt de tennissport u wel iets? Heeft u na jaren niet getennist te hebben weer zin om weer eens een balletje te slaan? Of bent u op zoek naar een leuke sport voor uw kind? Dan bent u van harte welkom bij Tennis Vereniging Haagse  Beemden.

Aan de rand van de landgoederenzone in de Haagse Beemden te Breda  is de TVHB te vinden op het sportpark ’t Hooghuijs aan de Kantenbeemd 1, op een steenworp afstand van winkelcentrum “de Donk”  in het oudste gedeelte van de Haagse Beemden. De club zelf is in 1980 opgericht en heeft momenteel rond de 250 leden. De vereniging is aangesloten bij de landelijke tennisbond de KNLTB.

Bij de TVHB kan, met dank aan de zogenaamde all-weather banen (ProVision kunstgravel), het hele jaar tot half elf ’s avonds worden getennist. Uitblazen of gezellig bijpraten met de clubleden kan in het clubhuis tot de bardienst het licht uitdoet.
Naast uitstekende tennisfaciliteiten staat de club bekend om sfeer, gezelligheid en gemoedelijkheid.

De TVHB heeft voor elk wat wils. Bent u fanatiek dan kunt op verschillende niveaus competitie spelen. Zoekt u het meer in de recreatieve sfeer dan kan dat uiteraard ook. U kunt gewoon komen spelen of deelnemen aan de tossochtend(maandag en vrijdag) en -avond (op woensdagavond). Dan wordt u aan een willekeurige mede- en/of tegenstander gekoppeld om een partijtje te spelen. De ideale gelegenheid om uw clubgenoten te leren kennen.

Voor de jeugd is er een jeugdplan dat uw kind begeleid van beginnend tennisser tot wedstrijd niveau.

Open toernooien
Naast de clubtoernooien, die alleen toegankelijk zijn voor TVHB leden, organiseert de club jaarlijks 3 grote open toernooien die voor alle, bij de KNLTB aangesloten , tennissers toegankelijk zijn.
Het open toernooi, het 45+ dubbeltoernooi (voor spelers vanaf 45 jaar) en het open jeugdtoernooi.

Tennisles

Zowel in de zomer als in de winter wordt er tennisles gegeven die verzorgd worden door de clubtrainer. Meer informatie over de training vindt u door het aanklikken van de volgende link https://www.yourtennis.nl/clubs/tvhb. Voor deze site dient u eenmaal een account aan te maken. Vervolgens kunt u kijken wat de prijzen zijn en kiezen welke lesvorm u wenst en op welk moment u dit uitkomt.

Indien u vragen heeft kunt u ze stellen aan trainer Arthur Bosman Jansen tuur.bj@planet.nl of 06-27064622.

Geen wachtlijst
Tennisvereniging Haagse Beemden heeft per direct plaats voor nieuwe leden van alle leeftijden.
Voor minder dan € 16 euro per maand bent u al lid van onze vereniging en voor de jeugd liggen de prijzen nog lager. Alle prijzen en meer informatie over het lidmaatschap zijn te vinden door het aanklikken van de volgende link:

Ook vanuit het Westerpark is ons park uitstekend bereikbaar via de tunnel naar de Haagse Beemden. Met de auto of de fiets kunt u het tennispark binnen ca. 5 minuten bereiken.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor nieuwe leden:

Caroline Hintzen telefoon: 06-50454912, E mail: info.tvhb@gmail.com

Wij hopen u spoedig als nieuw lid te mogen begroeten bij de TVHB!

Bestuur TVHB

Download bestanden
Flyer en Inschrijfformulier jeugdplan 2017 416 KB (98x opgehaald)
Inschrijving Lidmaatschap TVHB 2017 90 KB (539x opgehaald)